TANDAVA

Op voorraad
€ 10,95
Mastari Tandava Hot Sauce is een ambachtelijk vervaardigde Franse saus die traditie, hitte en kruidige finesse samenbrengt. De hoofdrol is weggelegd voor Thaise chilipepers (20%), die worden ondersteund door een rijke melange van specerijen zoals kurkuma, komijn en kardemom. De toevoeging van biologische appelciderazijn, sjalot en knoflook zorgt voor een gelaagde smaak met zowel pit als diepgang. Tandava biedt een gebalanceerde pittigheid (3/10) en een warm, complex smaakverloop. Heerlijk bij wit vlees, geroosterde groenten of als verrassende toevoeging aan oosterse gerechten en kruidige burgers. Ambachtelijk geproduceerd, zonder conserveermiddelen, en met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Elke fles wordt met zorg gebotteld in Frankrijk.

Meer informatie

Meer informatie
Land Frankrijk
Inhoud (ml) 100
Ingrediënten Paprika, Thaise chilipeper (20%), biologische appelciderazijn*, azijn, sjalot, biologisch citroensap*, Camarguezout, knoflook, biologische kurkuma*, kardemom, komijn, xanthaangom (natuurlijk verdikkingsmiddel). *Afkomstig van biologische landbouw
Kenmerken

Herkomst: Frankrijk

Hittegraad: 3/10 (ca. 20.000 Scoville-eenheden)

Smaakprofiel: Aromatisch, warm en kruidig

Specerijen: Kurkuma, kardemom, komijn

Perfect bij: Kip, kalkoen, gegrilde groenten, taco’s, burgers

Kenmerken: Ambachtelijk geproduceerd, zonder conserveermiddelen

Na openen gekoeld bewaren en binnen 60 dagen consumeren

Schudden voor gebruik

Scoville Units 20.000
Pittigheid Medium (5,000–50,000 SHU)

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:TANDAVA
Uw waardering