Superhot Naga
De Superhot Naga is een eerbetoon aan de beruchte Bhut Jolokia – ook wel bekend als Ghost Pepper – uit Noord-India. De pepers worden maandenlang gefermenteerd, waardoor een diepe, complexe en vooral vurige smaak ontstaat.
De saus is opgebouwd rond rijke, verwarmende smaken zoals verse gember en knoflook, gecombineerd met een intens Madras currymengsel. De geur en smaak roepen beelden op van een stomende Indiase keuken, maar de hitte laat je meteen weten dat dit geen gewone saus is.
Gebruik hem bij rijst- of noedelgerechten, soepen, curry’s of gegrilde groenten. Een kleine hoeveelheid is genoeg om je maaltijd én je dag op scherp te zetten.
Meer informatie
Land | Duitsland |
---|---|
Inhoud (ML) | 100 |
Ingrediënten | Naga Bhut Jolokia Chili (50%), witte wijnazijn, gember, knoflook, uienpoeder, Madras kerriepoeder (bevat mosterd), zout, vitamine C |
Kenmerken | Heetheid: 9/10 (ca. 250.000 SHU) 50% gefermenteerde Naga (Bhut Jolokia) Madras curry & verse gember Geen extracten Vegan Inhoud: 100 ml |
Pittigheid | Extreme (500,000+ SHU) |